Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Oberta la convocatòria dels ajuts per fomentar el repoblament en entorns rurals i de muntanya a través de la rehabilitació d’edificacions residencials buides

El passat 18 d’octubre, es va obrir el termini per sol·licitar ajuts per rehabilitar edificacions residencials buides ubicades en entorns rurals i de muntanya de Catalunya. L’objectiu d’aquestes subvencions és fomentar el repoblament en entorns rurals i de muntanya de Catalunya per atraure i fixar-hi població mitjançant actuacions destinades a revertir el procés de despoblament que afecta el territori. Així, es dona resposta a la demanda d’habitatge assequible als nuclis de població més petits i es contribueix a evitar la pèrdua de població al món rural i de muntanya. Els ajuts es poden sol·licitar fins al pròxim 2 de desembre.

Poden sol·licitar aquests ajuts els propietaris o masovers que assumeixin la rehabilitació d’edificacions residencials buides, públics o privats, situats en municipis que compleixin qualsevol dels dos requisits següents:

  1. Que estiguin situats en municipis de fins a 1.000 habitants.
  2. Que els municipis, sempre que tinguin menys de 3.500 habitants, estiguin situats en qualsevol de les següents comarques de muntanya: l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, el Berguedà, la Cerdanya, la Garrotxa, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, el Ripollès, el Solsonès i la Vall d’Aran.

Més informació i sol·licitud dels ajuts en el següent ENLLAÇ

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E