Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Oberta la convocatòria per la FIRA SINGULAR DE CULTURA ARTESANA a Copons

Després de l’èxit de l’any passat de la primera edició de la FIRA SINGULAR DE CULTURA ARTESANA a Copons, hem decidit repetir i aquest any la cita serà el 19 d’octubre.

La convocatòria de participació està oberta fins el 19 de juliol i està dirigirà als artesans i artesanes de la comarca de l’Anoia, obrint-se en segona instància a altres territoris.

Sobre la fira

La Fira Singular de Cultura Artesana és una fira genuïnament artesana, i forma part del calendari de Fires Monogràfiques d’Artesania de Catalunya 2024. Té lloc en un entorn singular, el municipi rural de Copons, un entorn que conserva la seva configuració i arquitectura tradicional, i que acollirà els artesans i artesanes, exposant i fent demostracions en viu durant tot el dia, en els baixos a peu de carrer de les cases del poble, mostrant tot el seu procés de creació i les seves peces a totes les persones que es desplacin fins el municipi per conèixer l’artesania, els artesans, i tota la programació d’activitats de cultura artesana que podran gaudir de forma especial durant aquest dia.

La Fira Singular de Cultura Artesana és també un programa de qualitat al voltant de la cultura artesana, un punt de trobada per a tots els amants de la cultura, i tots aquells/es que volen descobrir el fascinant món de l’artesania. La Fira Singular de Cultura Artesana és una magnífica ocasió per a totes aquelles persones que volen conèixer i experimentar l’ofici artesanal de la mà de professionals, adquirir un objecte artesanal exclusiu, i al mateix temps gaudir d’una important oferta de cultura artesana.

Com participar

Es farà una selecció dels participants i s’elaborarà la llista de persones admeses i excloses.

En aquest enllaç trobaràs tota la informació i les bases

Aquí pots presentar la teva sol·licitud de participació com a artesà/na

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E