Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Obres municipals a Copons al 2023

Obres municipals a Copons al 2023

 

En el marc de l’impuls que aquest Ajuntament ha promogut per tal de crear habitatge jove i social durant aquesta legislatura en la que, amb el suport de la Diputació de Barcelona s’ha reformat el pis existent al segon pis de l’edifici de l’Ajuntament i també l’antic jutjat de pau i arxiu dotant el municipi de dos nous pisos que ja estan ocupats per persones joves que van optar-ne per concurs, donen inici les obres de reforma per tal de crear un nou habitatge unifamiliar en l’edifici de les antigues escoles C. Àngel Guimerà, 16.

 

D’altra banda un dels projectes que es preveien des de l’inici ja que era una de les demandes històriques dels joves del poble i figurava com a prioritat en el pla de l’equip de govern, com és el local de joventut als antics vestidors del camp de futbol s’està executant i es preveu que entri en servei abans de l’estiu.

 

Aquests projectes previstos pel 2022 inicialment, han patit diversos retards a causa de l’increment desmesurat dels preus de materials i execució d’obres, la qual cosa ha obligat a aprovar nous projectes modificats, repetir els processos de licitació i cercar nou finançament per la part no prevista inicialment.

 

Les obres tindran un cost de  188.722,00 € per la reforma de l’antiga escola  i de   89.419,00 €  pel que fa al local de joventut i seran finançats íntegrament per la Diputació de Barcelona a través del Programa General d’Inversions i del programa de rehabilitació d’habitatges del catàleg. 

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E