Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Presentem “La botiga de l’artesà” a Copons

Fa uns mesos l’Ahira i jo vam començar a rumiar en la possibilitat de muntar un negoci propi, i després de donar-li voltes i voltes vam començar amb la botiga online, i ja fa uns cinc mesos que funciona, encara estem depurant cosetes, per que ja es sap que començar de cero costa. Creiem en el que fem per que ens agrada la qualitat, i més a l’alimentació, molt oblidada quan es parla de salut, per això els aliments que venem ja els hem tastat i alguns d’ells els consumim habitualment.

Alguns dels productes que us oferim son: Embotits de Calaf, vi denominació Catalunya i Penedès, licors (Ratafia, Aromes de la Segarra,…), mels de l’Anoia, Hidromel, aliments ecològics (melmelades, sucs, conserves), olis de Lleida, cigronet de l’Alta Anoia, etc.

Volem donar a conèixer als veïns i amics de Copons “La botiga de l’artesà”, podeu visitar-la a www.labotigadelartesa.com i donar la vostra opinió (constructiva, es clar) o trucar al telèfon 93 809 0815 per més informació, preguntant per l’Ahira o el Miguel Angel (deixeu missatge si no contestem i us truquem).

Les comendes es fan normalment online a la web o per telèfon, i després s’envien per missatgeria en servei 24h, molt còmode.

Amb “la botiga de l’artesà” esperem poder donar a conèixer aliments artesans per gaudir assaborint-los i compartint-los, i ajudar a molts productors de l’Anoia i comarques veïnes que necessiten donar sortida als seus productes.

Pel poble ho farem de manera diferent:

a. ONLINE.

1. Podeu fer la comanda a la web, es molt còmode i senzill

2. A la hora de elegir la forma de enviament es selecciona Envialia i ja es descontarà el preu del transport a la hora de fer el pagament a la recollida.

3. A la hora de elegir la forma de pagament seleccionarem “Transferència” i a on posa “Introdueix observacions sobre la teva comanda”, poseu “passarem a recollir”, en el moment de recollir la comanda podreu fer el pagament. (Estem a Cal Massana  C/Mur,12 però per recollir les comandes serà a la Pl. Del Castell S/N porta verda)

b. PER TELÉFON.

Si voleu també es pot fer la comanda per telèfon, tenim un catàleg en paper per qui vulgui fer la comanda d’aquesta forma. Tel. 938090815, deixar missatge si no contestem i us truquem.

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E