Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Quina il·lusió, ja ha arribat el Tió!!!

El desembre ja és aquí i això significa fred, potser neu, gorros, bufandes, guants, abrics, nadales, pessebres, tions, regals, festa, gresca, alegria,….

A La Caseta ja fa uns quants dies que estem preparant l’arribada del Nadal.

Hem decorat l’aula amb motius nadalencs, hem començat a assajar les Nadales que com cada any cantem a les cases, parlem d’allò que volem demanar per Reis, del llibre blanc i del negre, de l’ocellet blau, del Patge Faruk, del tió,… però… on deu ser? es recordarà de venir a La Caseta?…

Aquest matí, aprofitant que no feia massa fred, hem sortit a fer una volta cap al Gorg de Nafre. Hem escollit aquest indret perquè l’any passat van trobar amagat entre les herbes el nostre tió. Hem mirat per tots els racons: sota les fulles, entre les pedres,… l’hem cridat ben fort, però ningú ens ha respòs. Finalment hem trobat el seu cau en un petit forat sota un arbre, però el tió ja no hi era. Una mica decebuts hem pres el camí de tornada però nomès arribar a La Caseta les nostres cares han canviat: el tió estava esperant-nos dins el terrari de les tortugues.

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E