Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Resum de la reunió de veïns

Fem un breu resum de la reunió de veïns del dia 25 de febrer. Tot i que la reunió va tenir una bona presència de veïns publiquem els tres projectes amb un breu resum i us animem a deixar la vostra opinió. Com és habitual, també obrirem un espai de debat en el grup de Facebook per tal de què pugueu argumentar el vostre punt de vista amb altres veïns i l’equip de govern.
Presentació del projecte de la carretera

El projecte incideix en la circulació dels vianants per sobre els cotxes. També s’afavoreix la zona arbrada integrant zona de passeig amb zona de circulació de vehicles. D’altra banda, es contempla un espai per poder aparcar i una rotonda per girar evitant el màxim de transit rodat. L’espai ha de permetre mantenir la circulació actual però amb un espai més agradable pels vianants.
A la reunió es va demanar que el projecte assegurés el pas de tractors i vehicles més grans (camions i autocars) la qual cosa es tindrà en compte abans de la realització del projecte executiu.
El projecte es va presentar perquè el municipi el conegués i el pogués valorar. De totes maneres, encara cal trobar el finançament per la seva realització.
Presentació d’uns possibles miniparcs eòlics al municipi de Copons

El projecte preveu la instal·lació d’uns miniparcs eòlics de 5 i 4 aerogeneradors situats en dos espais diferents del municipi. En el document que adjuntem podeu veure i analitzar la situació. En el millor dels casos ja es va indicar que el projecte seria una realitat el 2016. Abans de fer qualsevol pas, els promotors del projecte els agrada escoltar que n’opina l’Ajuntament i els veïns. L’actual consistori ja va deixar clar que no faria cap pas sense conèixer que n’opinava el poble. Us animem a deixar la vostra opinió per tal de considerar-les.
Presentació del projecte de l’escola

El Xavier Andres ha realitzat un avantprojecte per tal de resoldre la problemàtica de l’actual escola i el servei de mainaderes de La Caseta de l’Hort. Cal destacar que el Xavier ha realitzat el projecte de forma altruista i des de l’equip de govern li estem molt agraïts. Aquest projecte ha de servir per tal de defensar un model per les instal·lacions destinades a l’ensenyament en el municipi de Copons davant del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. La proposta va ser presentada de forma molt gràfica pel jove arquitecte i es van recollir opinions molt favorables. De totes maneres, us animem a deixar la vostra opinió.

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E