Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Reunió de la nova junta de l’ADF de Copons amb el President del Secretariat de Federacions d’ADF de Catalunya

Ahir ens vàrem reunir la nova junta de  l’ ADF i un bon nombre dels voluntaris amb el Sr. Xavier Joves, President del Secretariat  de Federacions d’ADF de Catalunya, el Sr. Martí Senserrich, coordinador comarcal d’ADF Anoia i la Sra. Rosa Matas, Cap del Servei Logístic i Operativa Territorial (LiOT) Subdirecció General de Coordinació i Gestió d’Emergències. Es va comentar la renovació de la nova Junta i dels estatuts que dataven de l’any 1975.

(President .- Franc Pascual ,Secretari .- Sam Cortés, Tresorer.- Antoni Marimon, Vocals.- Xavi Aparisi, Bernat Marimon, Jordi Rodellar, Oriol Pi, Xavi Prats)

El Sr. Joves va fer una explicació clara i detallada dels requisits per fer un voluntariat, de l’obligatorietat d’accedir al carnet verd per poder formar part, i de la necessitat de renovar els carnets grocs caducats.

De tenir una correcta formació de l’ús de les emissores  i un protocol d’actuació davant  d’un avís d’incendi.

Els protocols que  s’han respectar davant d’un incendi i la obligatorietat de portar els EPis si vols actuar com a voluntari.

En paraules del Sr. Senserrich:

Després de l’últim incendi a l’Anoia hem pres consciencia de que la nostra comarca va molt enrere en relació carnets verds i grocs amb les altres. Fem una crida a que ens puguem formar adequadament per afrontar els reptes dels nous incendis que sense dubte esdevindran. Els cursos es poden fer “on line” i anuncio ja, que el proper mes de setembre es faran les practiques a totes aquelles persones que hagin fet el curs  per obtenir el carnet verd.

Es va obrir un torn de preguntes on es van manifestar diferents qüestions i  dubtes que varen ser ateses pels participants a la reunió.

Des de l’ADF Copons  us animem a treure el carnet verd i després d’un any podrem treure’ns el groc.

Durant la xerrada el Sr Senserrich va haver de sortir degut a una represa del foc a Sant Marti de  Tous.

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E