Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

“Revetlla de Sant Joan segura” en el marc de la COVID-19

Protecció Civil ha fet públiques les pautes de celebració de la revetlla de Sant Joan en el marc de la COVID-19. Donat que la revetlla ja té riscos associats, aquesta any caldrà anar amb compte amb la manipulació de material pirotècnic i amb el risc sanitari.

REVETLLA DE SANT JOAN 2020 EN EL MARC DE LA COVID-19

Sobre el risc pirotècnic, cal mantenir els elements de prevenció i seguretat en l’ús de pirotècnia, sobretot per la prevenció d’incendis i ha recordat la prohibició de llençar coets a menys de 500 metres de zona forestal.

Sobre l’emergència sanitària, s’han de complir les recomanacions de distància física: no estaran permeses les celebracions massives ni les aglomeracions habituals que solen produir-se la nit de Sant Joan.

A més, caldrà anar amb cura amb el gel hidroalcohòlic donat que és inflamable i per tant no es pot utilitzar mentre es manipula pirotècnia i ha fet un toc d’atenció amb l’ús de les mascaretes.

Si tot va bé, el dia 23 de juny tot Catalunya estarà en fase 3 i per tant ens haurem d’adequar a la normativa d’aquella fase per evitar que es propagui la COVID-19.

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E