Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Ruta BTT amb Miguel Indurain

Benvolguts i benvolgudes, el Consell Comarcal de l Anoia, i el seu president, Sr. Marc Castells, us convidem el dissabte 29 de maig, a fer una ruta BTT amb el cinc vegades guanyador del tour de França, Miguel Indurain, amb l objectiu de promocionar el turisme a la comarca de l Anoia.

Dins de les possibilitats que oferim en el servei d Anoia en ruta a mida , hem escollit una microruta al del terme de Pujalt, que passa per alguns dels camins de la gran ruta Anoiabiketour.com, però que també busca trams d enllaç amb la finalitat de recórrer 23km el més planers possibles, d aquesta manera trobarem una ruta de poca dificultat apte per tots els nivells.

Per poder participar en aquesta ruta , només cal confirmar assistència per mail a info@anoiabiketour.com o per telèfon al 639616050, aproximadament, comptem amb 4 o 5 assistents de cada grup, empresa, entitat, o associació ciclista. Cal posar el nom del grup, un telèfon de contacte i el nom de tots assistents .

Tots els convidats a fer la ruta, seran obsequiats amb un maillot commemoratiu Anoiabiketour.com al començament d aquesta. S entregarà el maillot a tothom que estigui en llista d assistència confirmada. L entrega dels maillots serà a les 09:30, a la plaça del castell de Conill, on començarà la ruta a les 10:00.

Els pobles que passarem, seran Conill, la Guàrdia Pilosa, l Astor (on farem una pausa per recuperar forces tot fent un refresc), Pujalt i tornarem fins a Conill on donarem per acabada la ruta amb el Miguel Indurain.

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E