Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Salut mental per a tothom

Durant aquest mes de desembre l’Ajuntament ha preparat dos actes per parlar de salut mental  coincidint amb la Marató de TV3 que enguany s’ha centrat a recaptar fons per a la recerca en aquest àmbit.

El passat dissabte dia 11 es va dur a terme l’acte “apropem la salut mental als joves” organitzat conjuntament per un grup de jovent del poble i la psicòloga Carol Amat, amb la finalitat de poder parlar obertament sobre  els temes que més  els preocupen relacionats amb la salut mental  i poder compartir experiències en un espai íntim i segur. La sessió anava dirigida a persones entre 14 i 25 anys, i va ser un èxit total d’assistència. Els participants van mostrar un gran interès i van manifestar la possibilitat de trobar-se en altres ocasions per continuar aprofundint en diferents aspectes relacionats en aquests temes.

El dimarts 14 hi va haver el segon acte “sense salut mental, no hi salut. Perdem la por a parlar-ne?” que va ser una sessió divulgativa organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Copons i  el de Jorba en el marc de La Marató de TV3. Es va poder seguir on line desde casa o a la sala polivalent dels dos pobles i va  anar a càrrec del  Dr. Robert Panadès. L’objectiu de la xerrada  era donar a conèixer  aquest tipus de malalties per crear consciència i trencar estigmes, i per animar-nos a perdre la por a parlar-ne i a demanar ajuda quan faci falta.

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E