Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Sant Magí, El miracle de l’aigua – Exposició a la sala polivalent el dissabte 22 i el diumenge 23 de gener

Exposició a la Sala Polivalent de Copons. Dissabte 22 i diumenge 23 de gener de 2022, d’11:00 a 14:00.
Inauguració dia 22 de gener a les 11:30.

Organitzada per l’Associació d’Amics de Sant Magí de la Brufaganya i el seu entorn, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Copons i la Parròquia de Santa Maria, aquesta exposició s’emmarca en un projecte més ampli: “Sant Magí 2020”. Un projecte que vol celebrar el 400 aniversari de l’Aplec de Setembre a Sant Magí de la Brufaganya tot donant a conèixer aquest lloc tan especial i proper, no solament des del punt de vista de la seva llarga tradició religiosa, sinó també com lloc de trobada per als amants de la natura i com a centre cultural de primer ordre . Els apartats de l’exposició presenten de manera molt atractiva diferents aspectes de la vida, natura, celebracions i patrimoni de Sant Magí.

Aquesta mostra itinerant, pensada per acostar la Brufaganya a tots els indrets on hi ha presència de sant Magí, arriba ara a Copons després d’haver passat per La Llacuna, Igualada i Santa Coloma de Queralt. En el cas de Copons l’exposició es complementarà amb detalls de la tradició maginenca local.

A la inauguració el conferenciant Jaume Ortínez oferirà una interessant xerrada amb el títol “Les carrerades i les escates”, relligant sant Magí (patró de la transhumància) i la indústria tèxtil de Copons i els pobles veïns.

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E