Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Seguretat Vial

Benvolgudes veïnes i benvolguts veïns,

Els últims mesos hem estat objecte de diversos robatoris de diferent naturalesa.

Malgrat l’estreta col·laboració de l’Ajuntament amb el cos dels mossos d’esquadra, encara no s’ha tancat cap de les investigacions que els mossos tenen endegades.

Els mossos ens informen que consideren fets aïllats i sense relació entre ells, el conjunt de robatoris que hem sofert des de l’estiu: rodes, cases i ara amb l’aparició d’una arma de foc, que encara no se sap si era autèntica o no, però que no deixa d’espantar i més encara quan s’ha dirigit a un jove.

Vist el que està passant, els mossos ens demanen que extremem la seguretat a les nostres llars: no obrir a estranys, tancar bé totes les portes i finestres, no fer evident que no hi som, i trucar al 112 per informar sobre qualsevol fet que considerem estrany o poc habitual, així com del moviment de cotxes i persones desconegudes al poble. Es molt important retenir la matrícula del vehicle si ho tenim a l’abast doncs és una de les informacions més útils per iniciar la investigació.

D’altre banda, l’Ajuntament està en la fase final d’instal·lar un sistema de vigilància que ha de permetre la identificació i si més no, serveixi d’element dissuasiu.

Esperem una ràpida solució a l’allau de delinqüència i que torni la tranquil·litat al poble i a la comarca.

Gràcies per la vostra col·laboració.

 

L’Alcalde

Cesc Salamé

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E