Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Servei de Recollida d’olis a Copons

COPONS IMPLANTA LA RECOLLIDA D’OLIS DOMÈSTICS USATS

Seguint amb la campanya de reciclatge de residus que s’està implantant a Copons, a partir d’ara també es començarà a recollir els olis domèstics usats. Els punts de recollida són el bar de la piscina o el propi ajuntament, en l’horari en què estiguin oberts al públic, i es pot portar en qualsevol recipient que tingueu a casa. Els olis seran reciclats per una empresa especialitzada que els convertirà en combustible biodièsel.
D’altra banda, us informem que la bona resposta dels coponencs i coponenques amb el compostatge comunitari ens ha obligat a ampliar els compostadors instal•lats al pàrquing de l’entrada del poble. Per aquest motiu ara, quan aneu a abocar les restes orgàniques, veureu un compostador amb un rètol que indica “Compost en procés de maduració” i un altre amb un rètol que diu “Compostador en actiu”. És en aquest últim on ara s’han d’abocar les restes.
Un cop més us recordem que les bosses amb la brossa orgànica s’han de llençar obertes, o millor encara, buidant-ne el contingut abans d’abocar la bossa. D’aquesta manera facilitareu les tasques de manteniment del compostador.

Gràcies un cop més per la vostra col•laboració!

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E