Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Servei de subministrament d’aigua potable

20140069

Els tècnics de l’Empresa Aigua de Rigat, SA concessionària del servei de subministrament d’aigua potable al municipi de Copons i els responsables municipals van mantenir una reunió el passat dilluns dia 17 de març.

A la trobada es va tractar sobre els aspectes generals del servei i sobre la qualitat de l’aigua que es subministra actualment. L’alcalde va manifestar la seva preocupació per l’aigua subministrada al nucli de Sant Pere provinent dels pous de Solanelles als Prats de Rei, aigua que supera el nivell recomanat de nitrats habitualment. Respecte aquest tema es va determinar fer un nou avís als usuaris afectats tal i com indica l’agencia catalana de salut.

La millora de la qualitat en aquesta part de la Xarxa es produirà en el moment que entri en servei la portada d’aigua des de la Llossa del Cavall, obra que s’està executant actualment.

També es van acordar algunes millores en els sistemes d’alimentació i funcionament dels equips cloradors i de control de la Xarxa, que a partir d’ara es farà a través de plaques solars i no amb bateries.

 

 

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E