Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Servei de suport a la ciutadania per a realitzar els tràmits en línia amb l’ajuntament

Servei de suport a la ciutadania per a realitzar els tràmits en línia amb l’ajuntament del 8 de juny al 24 de juliol. 


Telèfon: 934020606
Mail: tramits@diba.cat
Disponibilitat del servei: del 8 de juny al 24 de juliol.
Horari: de dilluns a divendres de 9 a 18h del 8 de juny al 17 de juliol
*Horari especial del 20 al 24 de juliol de 9 a 14h


Les autoritats estan adoptant mesures de tot ordre de suport a les famílies, les empreses i els/les autònoms/es adreçades a minimitzar l’impacte social i econòmic derivats de l’estat d’alarma per COVID19.

Per poder beneficiar-se de totes aquestes mesures els/les ciutadans/es, empresaris/àries i autònoms/es, necessiten fer tràmits i requereixen de documentació que han de facilitar diferents administracions.

La situació de confinament parcial i la necessitat de mantenir les mesures de distància social i de reduir, en la mesura del possible, la mobilitat recomanen afavorir la realització de tràmits de forma telemàtica. La realització de tràmits de forma telemàtica amb l’administració però, exigeix de coneixements, sistemes d’autenticació i habilitats que molts ciutadans i ciutadanes no tenen assolits.

Diputació de Barcelona donarà suport en aquesta relació telemàtica que activa aquest servei temporalment amb caràcter extraordinari i ofereix als ajuntaments SeTDIBA dels quals l’ajuntament de Copons en forma part.

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E