Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Sessió constitutiva del plenari municipal

Benvolguts veïns i veïnes,

El proper dissabte dia 13 de juny a les vuit del vespre s’ha convocat la sessió constitutiva del Plenari municipal. Es tracta d’un acte de gran importància institucional i formal, però també polític i de participació ciutadana, ja que les persones que tots vosaltres vàreu elegir democràticament el passat dia 24 de maig en les eleccions municipals a Copons, ocuparan el seu càrrec i iniciaran el seu compromís de treball al servei de la ciutadania pels propers 4 anys.

En primer lloc, es constituirà una mesa d’edat presidida pel regidor de més edat i pel regidor més jove juntament amb el Secretari municipal. La mesa rebrà dels  electes la declaració patrimonial que serà custodiada pel Secretari i la credencial expedida per la Junta Electoral, document que els acredita com a nous regidors de l’Ajuntament de Copons, acte seguit juraran o prometran el càrrec i podran seure al seu escó.

A continuació es procedirà a celebrar la votació per elegir l’Alcalde, que rebrà la vara de comandament de mans del President de la Mesa d’Edat, un cop investit, l’Alcalde farà el discurs d’investidura.

Aquest primer parlament serà la declaració d’intencions i de voluntats de l’Alcalde i el seu equip respecte els projectes i el model de poble que desitgen, que somien i que proposen, no només per a la legislatura 2015-2019, sinó en definitiva, pel futur de Copons.

Des de l’Ajuntament volem posar de manifest i remarcar la gran importància de l’acte i convidem a tots els ciutadans i ciutadanes de Copons, amics i familiars a assistir a la constitució del consistori.

 

Copons, 10 de juny de 2015

Ajuntament de Copons

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E