Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

SESSIÓ PARTICIPATIVA PLA LOCAL DE SALUT

En relació a la elaboració del Pla Local de Salut que l’Ajuntament està portant a terme des de el passat mes de novembre, el diumenge 26 de febrer a les 12 del migdia es va celebrar una sessió participativa presencial a la sala polivalent oberta a tots els veïns i veïnes del poble.
Es va utilitzar la dinàmica “world cafè” que és una tècnica que tracta de recrear un procés natural de conversa al voltant d’una taula per tal d’afavorir la comunicació i l’intercanvi d’experiències en relació a un tema el concret.
Van participar-hi un total de 16 persones de diferents edats, que es van anar distribuint entre les quatre taules de conversa preparades per tractar diferents aspectes relacionats en l’àmbit de la salut a Copons. Va durar aproximadament una hora i mitja, i al finalitzar es va oferir un petit refrigeri pels assistents que van poder continuar intercanviant idees.
La salut és un tema que crea molt debat i que interessa molt, sobretot al col·lectiu de gent gran que va ser majoritari en aquesta sessió.

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E