Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

TDT, cap problema?

Des del CCA hem rebut aquesta convocatòria que adjuntem en el cos de l’entrada. Si teniu alguna incidència ens agradaria que ens la féssiu arribar, per tal de traslladar-la. Ho podeu fer a través del Facebook, en un comentari en aquesta mateixa notícia o directament trucant o visitant l’Ajuntament. (93809 00 00)

Benvolguts/des,
Des del Consell Comarcal volem convocar-vos a la REUNIÓ INFORMATIVA / FORMATIVA que tindrà lloc el proper dijous 15 d’abril de 2010 a ls 19h a la seu del Consell a la Plaça St Miquel, 5 d’Igualada,

El motiu de la trobada vol ser un punt d’INFORMACIÓ sobre l’apagada analògica de la Televisió i la posada en marxa de la TDT.

Som sabedors que molts dels indrets de la Comarca de l’Anoia tenen moltes dificultats per poder rebre bé el senyal de la TDT .

Des de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació s’ha obert una convocatòria de subvenció per a poder ajudar a “resoldre” el problema de la TDT via satèl·lit.

En aquesta reunió comptarem amb la presència d’una empresa d’enginyers / instal·ladors anoienca, homologada per la Generalitat i que ens explicarà detalladament
el què hem de fer i les diferents solucions que tenim per poder veure la TDT via satèl·lit i els passos a seguir per instal·lar-ho a casa nostra.
També ens informaran sobre els preus dels receptors i instal·lació i sobre com, ells mateixos ens facilitaran les coses, en cas de necessitar-ho, tramitant-nos les subvencions directament a la Generalitat.

Per tot plegat, em sembla molt important i interessant que pugueu assistir, si es dona el cas que el vostre municipi pateix aquestes mancances que podem resoldre d’aquesta manera, via satèl·lit,
Us espero, de ben segur que serà molt profitós per poder informar els vostres veïns,

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E