Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Tercer any consecutiu la mostra hortícola a Copons!

El dissabte passat es va celebrar per tercer any consecutiu la mostra hortícola a Copons centrada en donar a conèixer la singularitat del horts i el seu producte estrella, el tomàquet de Copons. Durant tot el matí a la plaça del poble es van exposar diferents paradetes amb productes alimentaris artesans com gelats, formatges, oli, fruites i verdures, embotits, vins…També es va fer la visita guiada per la zona del horts i com a novetat, l’activitat familiar de “pasturant amb cabres” que va agradar moltíssim.
El restaurant La Vinya de Copons ens va fer una demostració en directe de com es poden elaborar diferents plats amb el tomàquet de Copons com a ingredient principal, i després tothom que va voler va poder tastar-los. Van ser dos plats molt frescos i adients per aquests dies de calor.
També, com anys anteriors, el grup l’Eixarcolant va fer una degustació amb productes del parc agrari conca d’ Òdena i centrat en el tomàquet. Aquesta és una activitat que agrada molt i el públic hi participa amb moltes ganes.
Durant el matí es va aprofitar per donar a conèixer una novetat que molt aviat estarà en funcionament i que és un recorregut autoguiat pel poble a través d’un personatge de ficció, el Roc de Copons. Els visitants que arribin al poble podran escanejar un QR que els anirà guiant per diferents indrets del poble.
Per acabar es va fer el sorteig de la Super panera preparada per l’associació d’hortolans de Copons, amb productes donats dels seus horts i amb altres productes donats pels paradistes participants de la mostra.
Des de l’Ajuntament volem donar les gràcies a tothom que hi ha participat, molt especialment a l’associació d’hortolans per oferir els seus productes i als joves per la seva col·laboració en la venta de les verdures i en la gestió del bar i a tots els paradistes.

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E