Benvinguts i benvingudes a l'espai web de l'Ajuntament de Copons

Assemblea de la Vila: Feu-nos arribar la vostra opinió i inscripció a la comissió de treball per la gestió del servei de la piscina

Benvolguts, Benvolgudes,

Volem amb aquest escrit agrair-vos sincerament per part de l’equip de govern de l’ajuntament la vostra presència a la primera assemblea de la vila.

Aquesta assemblea s’ha creat com a un espai per a debatre, decidir i consensuar les principals iniciatives del municipi.

Com bé sabeu el tema a tractar en aquesta primera trobada era la gestió  del servei de piscina municipal. Aquí podeu trobar el resum dels resultats econòmics d’aquest any.

En aquest sentit us informem que ja hi ha persones apuntades per crear la primera comissió de treball per definir els diferents models de gestió de la piscina. Un cop definits es presentaran en una nova assemblea on la comissió de treball explicarà les conclusions i opcions de models de gestió treballats. A partir d’aquí s’ adoptarà el model d’acord amb el que decideixi la majoria dels veïns i veïnes presents.

A totes aquelles persones que no vàreu poder assistir us encoratgem a participar a les properes trobades ja que amb la vostra presència i les vostres propostes podrem definir entre tots un model de poble en el que les vostres opinions son considerades.

Adjuntem una targeta per marcar amb una “X”  dos temes de la llista aportats per l’ajuntament i un espai en blanc on posar un tema més que no estigui a la llista.

Tanmateix adjuntem una butlleta  per si voleu formar part de la comissió de treball. (Termini obert fins dilluns 2 de desembre de 2019)

Podeu deixar les butlletes a la bústia de l’ajuntament o enviar-les per e-mail a: copons@diba.cat

Un cop mes restem a la vostra disposició,

Alex Prehn Faura- Alcalde
Xavi Aparisi Ramon – Tinent d’alcalde i regidor de Territori i medi ambient, esports i joventut.
Imma Lliró Torrents – 2ª Tinent d’alcalde i regidora d’ensenyament, formació, sanitat i participació ciutadana
Montserrat Soteras Corbella – Regidora de Serveis a les persones, promoció econòmica i turística, cultura i comunicació

Categories

Angel Guimerà, 8 - 08289 Copons
Telèfon: 938 090 000 - Fax: 938 090 013
e_mail: copons@copons.cat
CIF: P0807000E